fbpx

Nu är det dags att söka bidrag för utveckling av nya smarta vardagshjälpmedel som kan förenkla livet för människor med funktionshinder. Genom ett samarbete mellan Svenska Uppfinnareföreningen (SUF) och Bidragsstiftelsen DHR utlyses totalt 150 000 kr för året 2020. Ladda ner en PDF med inbjudan till alla uppfinnare här!

Categories: Nyheter

4 Kommentarer

FATIHA RHALI ERIKSSON · 26 juli, 2020 at 02:28

Hej
Jag har en idé om en ny uppfinning som göra vardagen bättre för de som har bestående skador som mig och de som har större funktion hinder än mig.
Jag skickar den snart
Allt gott.
FATIHA ERIKSSON

Carina gunnars · 19 augusti, 2020 at 15:49

Hade en tanke om helgträffar utomhus o inomhus där de är medlemmar och gör allt från pyssel till olika idrotter .för de har så svårt att få vänner och många är ensamma av den anledningen. De behöver stöd och hjälp. De kan säljas fika som några håller i som en cafegrupp tex. Kan vara olika o de lär känna varann.varför ska de finnas ungdomsgårdar för ungdomar utan något hinder. när alla behöver de lika mycket. Alla är vi lika värda. Och samma behov men kan inte göra de på samma sett. Kan ju vara vardagskvällar.

Ha bio på någon biograf för handikappade.alla kan inte gå på vanlig biograf.

Grupp på nätet för o få kontakter.

J
Hjälpmedel ett sorts hjälp för pengar då mynt är så lika. Typ fota o telefon talar om. Vad det är samt säga summan och de visas på skärmen hur pengarna ser ut. Spärr då de inte kan pengar utan gå via godman eller förälder kortet när de betalas så trådlöst kan man hjälpa till fast man är någon annanstans.sån lösning vore toppen.

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras.