fbpx

vinna som använder rullstol framför en datorskärm

Du kan söka bidrag till studier, som till exempel konst- och musikstudier, då företrädesvis inom klassisk musik. Bidrag kan även utgå till förkovran i tyska språket genom vistelse i Österrike mellan 6 mån till 1 år.
Bidrag kan även medges för tekniskt inriktad utbildning i vissa fall. Se ansökan för vilka villkor som behöver vara uppfyllda.


4 Kommentarer

Andres Lopez de Arechaga · 6 februari, 2019 at 14:51

Hej!
mitt namn är Andrés lópezde Arechaga
Jag ansöker om bidrag då jag är i ett utsatt läge i livet med tanken på omständigheterna och mitt fängelsestraff. Under hela min vistelse har jag hägnat min tid till studier i näringslära eftersom jag brinner för kostens inverkan. Mitt mål är kunna utbilda mig vidare som kostutveklare på Jakosbergshögskolan
men saknar allt medel för att kunna utveckla mig, kan även tilläga att jag har fått ADHD och dyslexis diagnos här inne på anstalt och fått medicin för det. Vilket det har hjälpt mig att äntligen kunna fokusera på det jag gör.

Mitt största mål i livet är komma bort från kriminalitet.

  Bidragsstiftelsen · 28 februari, 2019 at 12:53

  Hej
  För att ansöka om bidrag i vår stiftelse ska man ha ett rörelsehandikapp.
  Blanketter läggs ut på hemsidan i maj och ska vara inskickade före den 1 september.

  Mvh
  Eva Ramberg
  Handläggare

mosse · 15 maj, 2019 at 19:58

Hej! jag kan ansöka om körkort bidrag?

  Bidragsstiftelsen · 22 maj, 2019 at 13:56

  Hej
  Ja – det går bra – om du har en rörelsenedsättning.
  Mvh
  Eva Ramberg
  Handläggare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *